ВходВход


   
 
 
 
 
 
 
 

Статьи и новости из мира здоровья и фитнесса!

 

Статьи по теме

1

Здоровье: 9 причин пить больше воды


Мы знаем, что вода очень важна для нас, но часто не имеем четкого представления насколько. И даже... »  Далее

2

Гантели для Wii


«Самая спортивная игровая приставка мира» получила манипулятор в виде гантелей. Гантели вполне на... »  Далее

3

Wiiлосипед


Информация о новом удивительном дополнении для приставки Wii появилась в сети. Любители йоги, фит... »  Далее


Gratis barnekokebok til alle


Написано:
Kirsti Hansen Demény
”Kokeboka mi’’ deles ut til sjetteklassinger over hele landet. - Ikke bare elevene bruker bøkene, men også søsken og foreldre. Bøkene er blitt slitt i filler, og vi har fått mange henvendelser fra folk som gjerne vil ha kokeboka hjemme, sier direktør Åse Kringlebotn i Opplysningskontoret.

På grunn av den voldsomme populariteten, har Opplysningskontret for egg og hvitt kjøtt i år trykket opp et eget opplag nye kokebøker. Disse bøkene kan nå alle få tilsendt gratis ved å henvende seg til kontoret, eller bestille den fra www.egg.no.

– Vi synes oppgaven med å få barn og unge til å bli glad i å lage mat av sunne norske råvarer er viktig. Oppskriftene i boka er enkle, og maten er sunn og næringsrik, sier Kringlebotn. – Barn synes det er moro å lage mat, og vi synes de bør få slippe til og stå for middagslagingen til hele familien av og til, mener hun.

Undersøkelser viser at norske familier spiser middag stadig senere på dagen. Da kan det bli lenge for barna å vente på maten. – Store barn kan gjerne lage enkle retter som omelett hvis de må vente lenge på middagen.

Flere av rettene passer også godt for enslige, både unge og godt voksne. – Nå flytter tusenvis av tenåringer på studenthybel, og ofte blir det så som så med middagslagingen. I oppskriftene benytter vi rimelige og næringsrike råvarer, så rettene er midt i blinken for alle, sier Åse Kringlebotn.
 
 
 
 
Fitness Directory | Спинниниг | Fitness & exercise group | ABC of fitness | Find Exercise Friends | fitness, training, exercise | Fitness linked words | ExerciseOrganizer.com
Top Sites Fitness