Logga inLogga in


   
 
 
 
 
 
 
 

Artiklar och nyheter från hälsan och välmåendets värld!

 

Relaterade artiklar

1

Workout för optimal symmetri


Vi är alla skapade olika. Kroppen kan delas in i stor och liten, lång och kort, tjock och smal, b... »  Läs mer

2

Få företag och sexiga lår


För kvinnor över hela världen, alla former av kvinnlig specifik utbildning, inbegripet övningar f... »  Läs mer


Afstemning: Vær med til at bestemme de nyeste øvelser på Seek4Fitness.net

Träning

Skriven av:
Seek4Fitness

På Seek4Fitness ønsker vi hele tiden at forbedre tilbuddene til vore brugere. Derfor arbejder vi hele tiden på at give jer flere muligheder, men også på at forbedre de funktioner der allerede er på Seek4Fitness. Vi udvider snart øvelsesbiblioteket med endnu flere øvelser, men fordi det tager tid og kræver mange ressourcer at oversætte alle øvelserne til de forskellige sprog på Seek4Fitness, vil vi spørge jer – brugerne – hvilken øvelsespakke I ønsker bliver den næste!

Deltag derfor i afstemningen nedenfor, men se først her hvilke pakker I kan vælge imellem:(beskrivelserne af pakkerne er oversat til svensk, for at sikre i stemmer på den helt rigtige):

Yoga pakken

Yoga pakken består av over 30 øvelser. Yoga er en samling mentale og kroppslige teknikker med opprinnelse i India. Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening. Yoga pakken er lagd i samarbeid med Hanne Bull Aaby som underviser i Ashtanga yoga samt klassisk yoga og Camilla Østerlie Borgersen. 

Styrkeøvelser oppdatering

Dette er en pakke som er full av styrkeøvelser som flere av våre kunder har etterspurt. Den inneholder 57 øvelser innen styrke og vektløfting, blant annet frivending, støt, rykk og andre spennende styrkeøvelser. Du vil se at flere av øvelsene er vist med flere enn 2 tegninger for å best mulig vise korrekt løfte teknikk og kombinasjon av øvelser. Vi håper de nye øvelsene kommer til nytte og gir deg enda mer inspirasjon.

Styrkepakken er blitt laget i samarbeid med Jørn Stian Dahl. Han har en solid utdannelse innenfor trening, blant annet 5 års utdanning fra Norges idrettshøgskole, og har jobbet med kursutvikling og utdanning av instruktører, hovedsakelig Personlige Trenere.

Kontor øvelser

Øvelser som kan gjøres på arbeidsplassen eller hjemme. Her er øvelser for å løsne på stive nakker og vonde skuldre, eller for å forebygge belastningsproblemer. Fokuset er sirkulasjonsøvelser, avspenning, tøyning, sittestilling og plassering av utstyr.

Deltag i afstemningen, og vær med til at påvirke hvilken af disse pakker der bliver den næste, som bliver tilføjet øvelsesbiblioteket på Seek4Fitness!

 

Afstemningen er afsluttet, og valget faldt på Styrkeøvelser oppdatering. Øvelsespakken vil hurtigst muligt blive tilføjet øvelsesbiblioteket på Seek4Fitness

« Bakåt...
 
 
 
 
Fitness Directory | Indoor cycling | Fitness & exercise group | ABC of fitness | Find Exercise Friends | fitness, training, exercise | Fitness linked words | ExerciseOrganizer.com
Top Sites Fitness