Logga inLogga in


   
 
 
 
 
 
 
 

Artiklar och nyheter från hälsan och välmåendets värld!

 

Relaterade artiklar

1

Afstemning: Vær med til at beste...


På Seek4Fitness ønsker vi hele tiden at forbedre tilbuddene til vore brugere. Derfor arbejder vi ... »  Läs mer

2

Workout för optimal symmetri


Vi är alla skapade olika. Kroppen kan delas in i stor och liten, lång och kort, tjock och smal, b... »  Läs mer

3

Få företag och sexiga lår


För kvinnor över hela världen, alla former av kvinnlig specifik utbildning, inbegripet övningar f... »  Läs mer


Stripfitness

Träning Konditions_träning Psykologi

Skriven av:
Seek4Fitness.net

Stripfitness er en ny og trendy træningsform, og fokus er ikke på strip i den traditionelle form, men handler om for kvinder at finde ind til deres indre diva. Trenden stammer ikke overraskende fra USA, hvor mange af de kvindelige hollywood skuespillere har taget denne nye og anderledes træningsform til sig.

Stripfitness er træning kun for kvinder, formålet er nyde sin krop i feminine bevægelser samtidig med at alle kroppens muskler bliver trænet grundigt. Kvinder skal komme i kontakt med dem selv, og deres følelser og derfor er der plads til alle kvinder, med alle niveauer. Derfor er der plads til alle, og det vigtige er at man ønsker at udvikle og udfolde sig.
I Danmark er stripfitness startet i Aalborg  ved instruktøren Mill. Mill arbejdede som stripper i 4 år, men valgte efter hun blev mor at undervise i aerobic, gymnastik, dans og altså stripfitness.

Stripfitness foregår som enhver anden undervisningstime i et fitness-center, hvor man melder sig til undervisningen i sit fitness center. Musikken udvælges med henblik på at fremhæve følelser som for eksempel power, sensualitet, glæde og personlig styrke. Redskaberne består af stole, gulvmåtter, bodybarrer og svingklude. Træningstøjet bliver på under træningen, og der er blot fokus på bevægelserne og træningen.

Stripfitness kan også gøre til en event til brudens polterabend, hvor fitnessdk på Falkoner Plads lægger lokaler til, ellers kan man evt. selv lægge lokaler til. Her kan kvinderne blive undervist i strippens kunst, og få en sjov og sensuel oplevelse.

Kilde: http://www.stripfitness.dk/

og: Vendelbo Posten

« Bakåt...
 
 
 
 
Fitness Directory | Indoor cycling | Fitness & exercise group | ABC of fitness | Find Exercise Friends | fitness, training, exercise | Fitness linked words | ExerciseOrganizer.com
Top Sites Fitness